Bienvenue bij France-Personnel

Waar we Franssprekend personeel bemiddelen
met de leukste werkgevers in seizoenswerk

Dé vacaturesite voor Franssprekend personeel

Persoonlijk en kleinschalig  Seizoenswerk en vaste banen

 

Vacature van de week

Wil jij en kan jij per eind maart werken op een grote camping in Marseillan Plage werken als receptionist? Deze luxe 5-sterren camping zoekt een Franssprekende duizendpoot die voor ongeveer vijf maanden beschikbaar is!

Lees meer...

"Via France-Personnel ging ik twee maanden receptiewerk doen op een camping in de Ardèche. De beste keus voor een zomerbaan ooit!" 

Brenda (19), Meppel.
Ik wilde eens wat anders dan de hele zomer op het strand hangen en niets doen. Via France-Personnel ging ik twee maanden naar de Ardèche om receptiewerk te doen op een Franse camping. Ook moest ik soms bij springen in de bar en restaurant. Bij aankomst zat ik met gemengde gevoelens in de auto bij de campingeigenaar; 'Is dit wel de goede keuze?'. Dat was het zeker! Campingwerk in Frankrijk en de leukste zomerbaan ooit!
Meer ervaringen

Direct solliciteren

Wil je graag een open sollicitatie versturen of weet je al welke vacature voor seizoenswerk of een vaste baan je interessant lijkt?

 

Solliciteer direct!

Ontdek meer over Frankrijk op onze blog!

Overlevingstactieken van een 'jeune entrepreneuse hollandaise' in Parijs

Overlevingstactieken van een 'jeune entrepreneuse hollandaise' in Parijs
  “Dis-donc, vous êtes courageuse chère mademoiselle!” Is een veelgehoorde reactie van de Fransman als ik vertel wat ik voor werk...

Frankrijk is het beste vakantieland!

Frankrijk is het beste vakantieland!
Waar we eerder al bekend maakten dat Frankrijk wederom het populairste vakantieland van de Nederlanders is, heeft ze nu ook de Zoover-Award voor het...

What the Fuck ... France!

What the Fuck ... France!
Nederland zet momenteel internationaal haar beste beentje voor in een filmpje dat bestemd is voor de nieuw verkozen president van de Verenigde...

Onze klanten

           

Over France-Personnel


Aangenaam! Wij zijn France-Personnel. We bemiddelen tussen werkgevers en kandidaten met een gemene deler: de Franse taal. Veel campings en vakantieparken in Frankrijk zetten hun zomervacatures bij ons uit voor bijvoorbeeld receptiewerk of een baan in de horeca. Daarnaast vinden ook bedrijven buiten de toeristische sector steeds beter hun weg naar France-Personnel. Zo hebben we de afgelopen jaren bemiddeld voor salesfuncties, administratieve functies en medewerkers voor customer care afdelingen bij bedrijven in Nederland én Frankrijk.

France-Personnel is klein en persoonlijk bedrijf voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. We willen iedereen goed leren kennen om zo een goede match te kunnen maken. Lisette is eigenaar van France-Personnel, maar je zal het eerste gesprek hebben met Marie-Cécile die project-medewerker is. Wil je meer weten? 

Lees meer