Er zijn momenteel enkele plaatsen vrijgevallen voor ondernemende verkopers binnen onze tv-productiemaatschappij. Wij maken tv-programma’s voor een bekend tv-kanaal in België. Dit betreft vooral branded content. Spreek je ook Frans, dan is dit een zeer groot voordeel en draagt bij aan jouw verkoopsucces. Wij vragen telefonische verkopers welke items in deze programma’s verkopen. Ben je op zoek naar een uitdagende fulltime startersfunctie? Dan is dit internationaal, dynamisch en snel groeiend bedrijf op zoek naar jou!

Het bedrijf in kwestie produceert tv-programma’s in eigen beheer voor de commerciële omroepen. Daarnaast maken wij bedrijfsfilms en online content. Verder organiseren wij events en feesten. Ook zijn we gespecialiseerd in en het leveren van professionele opnames met drones. Bestaande uit een team van jonge creatievelingen, hebben wij een frisse blik op het medialandschap en een passie voor het maken van aansprekende content!

Wie zoeken we?/strong>

  • Je beschikt over HBO werk/denk niveau
  • Je bent creatief en denk mee met invulling van het item
  • Je beschikt over een dosis lef
  • Je weet van aanpakken en bent in staat jezelf te motiveren
  • Je bent in staat prospects te overtuigen met goede argumenten
  • Je kunt resultaatgericht onderhandelen
  • Je zet door, je weet wanneer je de close moet uitvoeren en doet het ook echt
  • Je hebt ervaring met cold-calling
  • Je kunt gesprekken voeren op hoog niveau Ervaring binnen de televisiewereld is een pre maar geen vereiste.
  • Wij staan ook open voor kandidaten met saleservaring die geen frans spreken maar Nederlands/Vlaams

Wat bieden we?
Voor deze functie zijn zeer goede verdiensten te verkrijgen, deze bepaal je zelf door het resultaat wat je creëert. Wij ondersteunen met sterk opleidingsplan en een financieel targetplan. Dit is een dynamische en zeer goed beloonde job. Wij hebben een grondig opleidingsprogramma om alle kennis en vaardigheden onder de knie te krijgen. In dit opleidingsplan leren we je op het niveau te komen van de aantrekkelijke conversies welke door het team wordt gescoord. Er is de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Ernaast bieden wij ook de mogelijkheid als mensen woonachtig zijn in België om de opleiding in NL te volgen en alvorens in België te gaan werken.

Degenen die aan bovenstaande kwaliteitseisen voldoen kunnen hun CV met omschrijving werkervaring naar ons mailen en komen daarna in contact met de opdrachtgever.

Solliciteer direct
Werken in een cafe

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.

Ik schrijf me in!