Altijd al een kasteel in Frankrijk willen beheren? We zoeken voor volgend jaar een echte kasteelbeheerder, of beheerderskoppel die op woon-werk afstand van het Chateau woont.

Op een prachtige locatie op 950 kilometer rijden vanaf Utrecht is Château la Peyrouse te vinden. Het kasteel biedt een prachtig uitzicht over het Rhônedal en ligt vlakbij het dorpje Serrières-en-Chautagne. Het kasteel herbergt 7 appartementen die in de periode mei t/m oktober verhuurd worden via Bellvilla.

Wij zijn opzoek naar mensen die al in de regio wonen en die zich binnen woon-werkverkeer afstand van het Chateau bevinden.

Wat ga je doen?
Het Chateau zoekt per april 2022 een beheerder (of beheerderskoppel) die verantwoordelijk zal zijn voor de dagelijkse gang van zaken. Je kunt hierbij denken aan onderhoud van de tuin, onderhoud van kasteel en zwembad. Je bent verantwoordelijk voor het gastvrije ontvangst van de gasten je coördineert de schoonmaak van de appartementen en zorgt dat het de gasten aan niets ontbreekt. Qua werkuren kun je denken aan 16 tot 20 uur per week. Dat ligt er ook aan of  je de werkzaamheden zelf gaat uitvoeren of alleen de coördinatie doet. Ben je bang dat het kasteel een beetje te groot is voor jou alleen? Geen paniek. De partner mag ook mee.

Jouw ideale achtergrond
Je hebt enige ervaring in het beheren van bijzondere gebouwen en je kunt je verstaanbaar maken in het frans. Werkervaring in het toerisme is ook zeker fijn. En zoals het een echte kasteelheer of kasteeldame betaamt is een gastvrije instelling belangrijk. Zoek je een ander uitdaging, heb je tijdelijk geen werk of ben je met pensioen en op zoek naar een nieuw avontuur dan nodigen we je zeker uit om te solliciteren. Wij zijn opzoek naar mensen die al in de regio wonen en die zich binnen woon-werkverkeer afstand van het Chateau bevinden.

Wij bieden:

  • Een goed salaris (afhankelijk of je het alleen of als koppel gaat doen, hierover kunnen we in het eerste gesprek meer vertellen)
  • Een onvergetelijke ervaring
  • Goede aanvulling op je CV
  • Unieke kans om als kasteelheer (of dame) door het leven te gaan

Herken jij jezelf in deze beschrijving en ben je benieuwd naar meer informatie?

Solliciteer direct
Kasteel lapeyrouse

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.

Ik schrijf me in!