Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Denk jij in kansen en mogelijkheden? Signaleer jij commerciële kansen en vertaal jij deze naar acties? Voor een toonaangevende exporteur van potplanten zijn wij opzoek naar een verkoper potplanten Frankrijk. Het bedrijf is in meer dan 30 landen actief, voornamelijk in Europa. Het bedrijf groeit snel in een markt die volop in ontwikkeling is.

Wat ga je doen?

Wij zijn per direct op zoek naar een verkoper potplanten Frankrijk. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor de omzet van jouw eigen klantenbestand en ben je voor deze klanten het aanspreekpunt. Je onderhoudt contacten met relaties door telefonische verkoop en zorgt voor het uitvoeren van klantorders. Daarbij stel je offertes en aanbiedingen op, verwerk je de orders, regel je het transport én bewaak je de betalingstermijn. Je komt in het Frankrijk-team met één andere verkoper en een sales support medewerker en wordt aangestuurd door het Hoofd Retail Potplanten.

Wie zoeken we?

Voor de functie van verkoper potplanten Frankrijk zijn wij op zoek naar iemand die voldoet aan de volgende eisen:

  • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van potplanten.
  • Je beheerst de Franse taal, zowel in woord als geschrift. Daarnaast beheers je in ieder geval de Engelse taal en bij voorkeur ook het Nederlands.
  • Je bent flexibel en een doener met een hands on mentaliteit.
  • Je bent sterk in communicatie en initiatiefrijk.
  • Je bent resultaatgericht, commercieel, ziet kansen en benut mogelijkheden om de verkoop te verhogen.
  • Je bent een teamplayer, sociaal en klantvriendelijk.

Wat bieden wij?

In ruil daarvoor bieden we een uitdagende en veelzijdige commerciële groeifunctie met ruimte om initiatieven te nemen, om te werken aan je ontwikkelingen en om door te groeien. De informele organisatie heeft een prettige werksfeer en een actieve personeel-vereniging. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en de arbeidsomstandigheden zijn goed. Er is een uitzicht op een vast contract

Herken jij jezelf in deze beschrijving en ben je benieuwd naar meer informatie? Neem dan contact met ons op of solliciteer direct!

Solliciteer direct
Winter_vrouw met planten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.

Ik schrijf me in!