Ben je bijna klaar met je studie en zoek je een afstudeerstage? Misschien zou France-Compagnie wel iets voor je kunnen zijn. We zijn altijd wel op zoek naar een gedreven en enthousiaste student die een frisse blik heeft op onze organisatie.

Wie is France-Compagnie?

France-Compagnie is een advies- en bemiddelingsbureau dat Nederlandse ondernemers en bedrijven helpt de eerste stappen naar de Franse markt te zetten. Zo helpen we op het gebied van strategie, maar ook bijvoorbeeld bij het opstellen van een marketingplan om de nieuwe doelgroep op de juiste manier te kunnen targetten. Als moederbedrijf van France-Personnel houden we ons daarnaast bezig met de bemiddeling tussen Franssprekende werknemers en Franse vacatures in zowel Nederland als Frankrijk.

Wat ga je doen?

Bij France-Compagnie kun je veel kanten opgaan, je zou richting de online marketing kunnen gaan door bijvoorbeeld een content planning verder uit te breiden. Ook het consulting- en adviestraject zou onderzocht kunnen worden of je gaat aan de slag met het recruitment proces om daar dingen te veranderen. Veel is mogelijk, natuurlijk nadat je een goed en gegrond onderzoek hebt gedaan. We denken graag met je mee en zien overal mogelijkheden in.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een enthousiaste hbo of universiteit student die een studie volgt in de richting van marketing, communicatie of recruitment. We verwachten van onze stagiaires dat ze serieus en betrouwbaar zijn en een proactieve houding hebben. Graag zien we iemand die goed zelfstandig kan werken. De periode staat nooit vast, want is veelal afhankelijk van wanneer jij wilt beginnen, hoe lang je erover wilt doen en wat eventuele eisen zijn vanuit je opleiding.

Wat bieden we?

Je krijgt de vrije hand in het uitwerken van jouw ideeën. Bij ons vind je een leuke sfeer en krijg je goede begeleiding, steun en feedback. Zowel Cécile als Richard hebben een universitaire studie achtergrond en kunnen je goed begeleiden en meedenken. We hebben ervaring met stagiaires en vinden het leuk om studenten hun kennis en vaardigheden te helpen ontwikkelen. Stagevergoeding in overleg.

Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op voor vragen of advies.

 

Solliciteer direct
France Compagnie stagiaire

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.

Ik schrijf me in!