Een organisatie in Groningen die wereldwijd educatieve projecten organiseert voor met name Franse onderwijsinstellingen, is op zoek naar meerdere nieuwe collega’s!

Het bedrijf organiseert vanuit Groningen wereldwijd educatieve projecten, met name voor Franse onderwijsinstellingen. In de Franse onderwijswereld is de organisatie een bekende naam, zeker omdat ze regelmatig bij de Franse klanten op de stoep staan met een Groninger koek. Het team bestaat uit mensen van verschillende nationaliteiten en samen spreken ze zo’n tien Europese talen! Alle projecten worden van A tot Z door de organisatie bedacht, ontwikkeld en georganiseerd. Ze houden zich bezig met de organisatie van stages voor groepen studenten van het Franse beroepsonderwijs overal in Europa (in het kader van het Erasmus+ programma), maar ook met thematische programma’s waarbij de studenten de mogelijkheid krijgen een kijkje te nemen achter de schermen van interessante bedrijven en organisaties overal ter wereld. Jonge mensen meer van de wereld laten zien, dat is wat hen drijft.

Momenteel zijn ze per direct op zoek naar meerdere nieuwe kandidaten die fulltime aan de slag kunnen. De exacte inhoud van de functie hangt af van jouw kwaliteiten, interesses en beschikbaarheid.

Ze zoeken enthousiaste medewerkers met geweldige sociale vaardigheden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel die willen helpen mooie projecten op te zetten en die idealiter meerdere Europese talen spreken; Nederlands en Frans zijn essentieel, maar meer talen zijn altijd welkom! De werkplek ligt in het centrum van Groningen.
Er wordt een gevarieerde baan geboden in een dynamisch en internationaal team van mensen met verschillende achtergronden (talen, geografie, rechten, geschiedenis, etc.).

Mogelijke taken zijn :
• Assisteren van onze verkoopafdeling bij het voorbereiden van projecten
• Organisatie van projecten inclusief de communicatie met de klanten
• Acquisitie van/op Franse scholen
• Secretarieel werk

Ben je nieuwsgierig geworden, bezit je de bovenstaande kwaliteiten en heb je affiniteit met deze wereld? Neem dan snel via ons contact met hen op, dan vertellen ze je er graag meer over.

Solliciteer direct
werkdag

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.

Ik schrijf me in!