Ter versterking van een inkoopteam zijn wij op zoek naar een Online inkoper trucks/trailers/vans/machinery die de Franse taal goed beheerst. In deze uitdagende functie ben jij verantwoordelijk voor het ondersteunen van de inkopers door het online zoeken naar diverse type voertuigen. Wil jij jezelf ontwikkelen in de inkoop van voertuigen en op termijn doorgroeien naar een functie als inkoper buitendienst of productmanager. Lees dan snel verder!

Ieder jaar koopt het bedrijf duizenden gebruikte voertuigen vanuit heel Europa in, om ze vervolgens (na een bezoek aan onze werkplaats) vanuit het hoofdkantoor wereldwijd te verkopen. De afdeling Inkoop zorgt ervoor dat de juiste voertuigen worden ingekocht tegen de scherpste prijzen. De inkoopafdeling heeft  ambitieuze groeiplannen, daarom zijn we op zoek naar nieuwe teamleden die ervoor kunnen zorgen dat het bedrijf nog efficiënter, beter en slimmer kan inkopen bij bestaande en nieuwe leveranciers.

Wat ga je doen?

 • Internationale websites afspeuren naar interessante voertuigen en deze tegen de beste voorwaarden proberen te kopen
 • Proactief nieuwe en bestaande leveranciers telefonisch benaderen met de vraag of men voertuigen te koop heeft
 • Aanbiedingen van leveranciers in behandeling nemen en proberen te kopen
 • Opbouwen en uitbreiden van je netwerk van leveranciers en inkoopkanalen;
 • Contacten onderhouden met diverse leveranciers in Europa;
 • Samen met het marketing team zorg je ervoor dat middels marketingacties de juiste leveranciers worden benaderd en getriggerd;
 • Met jouw product- en marktkennis ondersteun je verkopers bij het verkoopproces.

Wat zoeken we?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Goede beheersing van de Franse taal;
 • Je hebt een commerciële instelling en werkt graag binnen een internationale omgeving;
 • Proactief, gedreven, nieuwsgierig, scoringsgericht
 • Je staat graag in contact met internationale klanten en weet je eenvoudig aan te passen aan diverse culturen.

Wat krijg je er voor terug?

 • Een uitdagende functie binnen een internationale, vooruitstrevende en professionele organisatie!
 • Internationale en dynamische werkomgeving, met daarin veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de bedrijven. Bij het bedrijf heb je geen baan maar een carrière!
 • Volop aandacht voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling met hun eigen Academy;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
 • Veel waardering en een aantrekkelijk salaris;
 • Legendarische teamuitjes, wekelijkse borrels en leuke teamuitjes;
 • Deelname aan het Fit Sportprogramma; gratis fitness, deelname aan sportevenementen en vers fruit.

Hoe ziet jou dag eruit?

Als Online inkoper trucks/trailers/vans/machinery (Frans) word jij verantwoordelijk voor het behandelen van alle binnenkomende aanbiedingen van nieuwe en bestaande leveranciers die hun voertuig(en)  willen verkopen. Deze aanbiedingen komen vanuit heel Europa binnen via de websites en apps. Zodra een aanbieding binnenkomt bepaal jij of we het voertuig direct in gaan kopen of dat je een Inkoper op pad stuurt om het voertuig op locatie te gaan bekijken en beoordelen. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat alle leveranciers zo snel mogelijk een reactie ontvangen en ziet erop toe dat de beste deals gesloten worden.

Daarnaast heb jij de belangrijke taak om een goed netwerk op te bouwen met vaste leveranciers. Jij benadert telefonisch bestaande en nieuwe leveranciers, bent continu online aan het zoeken naar geschikte voertuigen en zorgt ervoor dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van het netwerk van leveranciers. Je bepaalt de prioriteiten voor Inkopers, ondersteunt hen met data-analyses en ziet er op toe dat er zoveel mogelijk rendement uit bestaande relaties wordt gehaald. De belangrijkste en meest veelbelovende potentiële relaties per regio leg je vast en spreek je door met het team. Je houdt hierbij het overzicht door middel van het CRM systeem. Daarnaast stem je gezamenlijk af welke acties ondernomen moeten worden om de relatie met leveranciers te versterken.

Kortom: een uitdagende en afwisselende rol binnen een internationale omgeving.

Ben je nieuwsgierig geworden, bezit je de bovenstaande kwaliteiten en heb je affiniteit met deze wereld? Neem dan snel contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Solliciteer direct

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.

Ik schrijf me in!