Deze klant, gevestigd in Middelharnis, is één van Europa’s grootste leveranciers van non-paint producten voor de autoschadebranche en de industrie. De klanten zijn groothandels en distributeurs. De sterke punten zijn de kwaliteit van de producten, de goede service en klantgerichte aanpak. Vanuit het magazijn vertrekken dagelijks zendingen naar meer dan 60 landen wereldwijd.

De functie:
Je hebt telefonisch en schriftelijk contact met klanten in met name Frankrijk en andere Franstalige landen, relatiebeheer is een belangrijk onderdeel van je functie. Je voert orders in en maakt offertes en volgt deze op. Verder voer je in teamverband vele andere commerciële taken uit.

De geschikte kandidaat:

  • Heeft naast Nederlands een (zeer) goede beheersing van de Franse en Engelse taal. Duits en/of Spaans is een pré
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Is klantgericht en commercieel ingesteld
  • Is multi-functioneel inzetbaar en kan planmatig en gestructureerd werken
  • Kan werken met MS-Office programma’s
  • Heeft minimaal een MBO-opleiding

Ben je nieuwsgierig geworden, bezit je de bovenstaande kwaliteiten en heb je affiniteit met deze wereld? Neem dan snel contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.

Solliciteer direct

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.

Ik schrijf me in!