Op zoek naar een stage ter aanvulling van jouw studie? Dan is dit iets voor jou! Een veelzijdige stage bij TeamAnimation geeft je een inkijk in de wereld van campingwerk en animatieprogramma’s in het buitenland en Nederland.

Wie is TeamAnimation?

Sinds 1 oktober dit jaar zijn TeamAnimation en TOP-Recreatie samen één bedrijf. Elk jaar leveren wij op bijna 250 campings in Frankrijk, Italië, Spanje én Nederland een animatieservice. Je komt hier terecht in een team van jonge, enthousiaste mensen die veelal zelf ook als entertainer hebben gewerkt.

Wat ga je doen?

Als stagiair bij TeamAnimation krijg je de vrijheid een voorstel te doen dat past binnen de kaders van de benodigdheden van het bedrijf. Denk in ieder geval aan:

– Opstellen van communicatiemiddelen
– Onderhouden van contacten in Frankrijk
– Onderhouden van contacten met (potentieel) personeel
– Medeverantwoordelijk voor acquisitie Franse markt
– Contactpersoon voor onze klanten (Franse campingeigenaren)
– Vertalen van CV’s van kandidaten in het Frans en deze voorstellen aan de campings
– Organisatie van de trainingsweekenden voor onze ‘animateurs’
– Het afnemen van sollicitatiegesprekken met medewerkers
– Promotionele activiteiten

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een enthousiaste hbo of universiteit student die een studie volgt in de richting van marketing, communicatie of recruitment. Je beheerst het Frans goed in woord en geschrift en bent daarnaast spontaan, communicatief sterk, goed georganiseerd en zelfstandig. Ervaring met vakantie-/campingwerk in het buitenland is een grote plus en je kan goed omgaan met Excel, Outlook, en andere programma’s van MS Office.

Wat bieden we?

– Een zeer leerzame stage met veel verantwoordelijkheid
– Informele werksfeer
– Stagevergoeding van € 325,- euro per maand
– Mogelijkheden om extra te verdienen met promotie/ evenementen werk
– Verder is het mogelijk om in het verlengde van je stage een periode naar Frankrijk te gaan om lokaal onze mensen te ondersteunen in de functie van regiocoördinator

Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op voor vragen of advies.

 

Solliciteer direct

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.

Ik schrijf me in!