Op zoek naar een stage ter aanvulling van jouw studie? Dan is dit iets voor jou! Een veelzijdige stage bij TOP Animation geeft je een inkijk in de wereld van campingwerk en animatieprogramma’s in Frankrijk.

Wie is TOP Animation?

Elk jaar verzorgen wij op bijna 250 campings in Frankrijk en Nederland de animatie. Je komt hier terecht in een team van jonge, enthousiaste mensen die veelal zelf ook als entertainer hebben gewerkt. We werken vanuit Woerden, Middelburg en zelfs Frankrijk! We werken hybride, dus een mix van op kantoor en thuiswerken is mogelijk.

Wat ga je doen?

Als stagiair bij TOP Animation krijg je de vrijheid een voorstel te doen dat past binnen de kaders van de benodigdheden van het bedrijf. Denk in ieder geval aan:

  • Onderhouden van huidige klantcontacten in Frankrijk
  • Medeverantwoordelijk voor acquisitie Franse markt
  • Vertalen van CV’s van kandidaten in het Frans en deze voorstellen aan de campings
  • Opstellen van communicatiemiddelen, zoals nieuwsbrieven naar onze klanten.
  • Het verwerken van behoeftes van klanten en hierna een passend voorstel opstellen voor de klant.

Hoe ziet een dag eruit ? 

Je zult team Sales Frankrijk ondersteunen in hun dagelijkse taken. Dit bestaat voornamelijk uit het onderhouden van contact met onze klanten in Frankrijk. Zo sta je de klanten te woord als zij bellen of mailen met vragen of een aanvraag voor een entertainer. Je houdt de behoeftes en wensen van een klant bij en verwerkt deze in een passende offerte. Daarnaast zul je een rol spelen in de acquisitie van nieuwe klanten door deze actief te benaderen en te assisteren in het organiseren van sales bezoeken. Daarnaast ben je aanwezig bij het matchingsproces waarin we entertainers koppelen aan de klanten en houd je je bezig met het voorstellen van entertainers aan de campings.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een enthousiaste hbo of universiteit student die een studie volgt in de richting van Franse taal & cultuur, communicatie of recruitment. Je beheerst het Frans goed in woord en geschrift en bent daarnaast spontaan, communicatief sterk, goed georganiseerd en zelfstandig. Ervaring met vakantie-/campingwerk in het buitenland is een grote plus.

Wat bieden we?

  • Een zeer leerzame stage met veel verantwoordelijkheid
  • Informele werksfeer, met regelmatig een borrel of een teamuitje
  • Stagevergoeding van € 265,- euro per maand
  • Verder is het mogelijk om in het verlengde van je stage een periode naar Frankrijk te gaan om lokaal onze mensen te ondersteunen in de functie van regiocoördinator

Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op voor vragen of advies. Je kunt ons bellen op 085 029 8885 of stuur een mailtje naar hallo@topanimation.nl.

 

 

 

 

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.