Een zomer lang werken in het zonnige, Franse Saint-Tropez en je kennis van buitenlandse talen dagelijks intensief inzetten? Dit is iets voor jou! Er is een plek vrijgekomen als receptionist(e) op een Franse camping aan de Côte d’Azur vanaf 4 april t/m 31 augustus 2022 met de mogelijkheid om eventueel te verlengen tot 17 oktober. Je ontvangt voornamelijk de buitenlandse klanten en regelt de administratieve formaliteiten van hun verblijf. Denk aan het afronden van facturen en verkoop van bepaalde services en producten (muntjes voor de wasmachine, WiFi, …). Een vloeiende beheersing van het Engels naast het Nederlands is daarom noodzakelijk. Spreek je ook goed Frans en/of Duits, dan is dat is een sterke plus.

Je werkt zo’n 36 uur per week: Het team werkt halve dagen, 6 dagen in de week (het weekend inbegrepen).

 

Wat ga je doen?

• Je verwelkomt klanten en zorgt voor de administratieve formaliteiten van hun verblijf (registratie, facturering, etc.).

• Je informeert de klanten over het verloop van de reservering, het verblijf, etc.

• Je staat klanten bij tijdens al hun vragen.

• Je helpt klanten door het verkopen van WiFi, wasmuntjes, postzegels, …

 

Wat zoeken wij?

• Je spreekt uitstekend Engels, Nederlands, Frans en eventueel Duits.

• Je bent organisatorisch sterk.

• Je bent sociaal, enthousiast, en beschikt over goede, communicatieve vaardigheden.

• Je kan goed werken in een team.

 

Wat bieden we?
Het is een afwisselende zomerbaan met een salaris van 1900 euro per maand voor een contract (type CDD Saisonnier) van 35 uur p/w. Je zal overnachten in een recent gerenoveerd huisje op de camping, met eigen slaapkamer en badkamer inbegrepen.

Solliciteer direct en wie weet vertrek jij deze zomer naar Frankrijk!

Solliciteer direct

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.

Ik schrijf me in!