Een zomer lang werken in de Franse Loire streek en je onderdompelen in de Franse taal en cultuur? Ben je klantvriendelijk en een teamplayer? Dan is dit iets voor jou! Ga aan de slag als receptionist bij een camping vanaf 1 juli t/m 31 augustus 2022. Langer beschikbaar? Dan kun je er ook voor kiezen het team te versterken tussen 21 mei – 11 september.

Je zal Franse en buitenlandse gasten ontvangen en bent verantwoordelijk voor de administratieve formaliteiten van hun verblijf. Denk aan het regelen van reserveringen, het afronden van facturen, etc. Een vloeiende beheersing van het Engels en Frans naast het Nederlands is daarom noodzakelijk. Spreek je daarnaast nog andere talen, dan is dat is een sterke plus.

 

Wat ga je doen?

• Je verwelkomt klanten en zorgt voor de administratieve formaliteiten van hun verblijf (registratie, facturering, etc.).

• Je informeert de klanten over het verloop van de reservering, het verblijf, etc.

• Je staat klanten bij tijdens al hun vragen.

• Je springt indien nodig soms bij in de winkel, de housekeeping, etc.

 

Wat zoeken wij?

• Je spreekt uitstekend Engels, Nederlands, Frans en eventueel andere talen.

• Je bent organisatorisch sterk.

• Je bent sociaal, enthousiast, en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

• Je kan goed werken in een team.

 

Wat bieden we?
Het is een afwisselende zomerbaan met een salaris van 1185,35 euro netto per maand. Je zal overnachten in een mobilhome op de camping en werkt 35 uur per week (eventuele overuren worden uitbetaald), met per week één vrije dag. De camping is direct gelegen aan een van de grootste stuwmeren in Frankrijk op een steenworp afstand van het strand.

Solliciteer direct en wie weet vertrek jij deze zomer naar Frankrijk!

Solliciteer direct

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.

Ik schrijf me in!