Ben je op zoek naar een uitdagende baan voor de zomermaanden of heb je altijd al op een Alarmcentrale willen werken dan is dit je kans! Voor de ANWB Alarmcentrale in Den Haag zoeken wij voor de zomerperiode medewerkers voor de telefonische hulpverlening aan gestrande reizigers in het buitenland.

De hulpverlening van de ANWB strekt zich uit over de hele wereld. Dag en nacht wordt er vanuit heel Europa, maar ook van ver daarbuiten, een beroep gedaan op de Alarmcentrale in Den Haag. In de Europese landen waar altijd veel Nederlanders op vakantie gaan, zijn steunpunten opgericht die ter plaatse hulp kunnen coördineren.

Wat ga je doen?

Als telefonisch voertuighulpverlener (buitenland) coördineer en organiseer je hulp voor mensen die in het buitenland problemen hebben gekregen met hun auto, motor of caravan na bijvoorbeeld een aanrijding of mechanische schade. Je organiseert relevante hulp en begeleidt reparaties bij lokale garages, of zorgt ervoor dat het voertuig wordt gerepatrieerd (terug naar Nederland wordt gehaald). Je onderhoudt contact met verzekeringsmaatschappijen ten aanzien van te leveren diensten. Je schakelt soepel: van meeleven met de klant tot het snel overgaan tot een oplossing. Je behoudt daarbij het overzicht en hebt oog voor details.

Affiniteit met reizen en kennis van de topografie in Europa zijn erg belangrijk. Je bent werkzaam binnen de werkstroom Consumentenmarkt Buitenland, waar je casemanager bent voor onze ANWB leden. Veelal ben je werkzaam in een landenteam. Je bent in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de kwaliteit, van zowel de schadelast (kosten) als de klanttevredenheid.

Wie zoeken we?

– Minimaal MBO+

– Goede beheersing van de Nederlandse taal plus minimaal 1 van deze talen: Italiaans, Spaans, Frans, Duits. Vloeiend spreken hoeft niet, wel het lef om het te spreken.

– Affiniteit met autorijden en de topografie van Europa

– Affiniteit met autotechniek en types auto’s.

– Ervaring in klantcontact

– Stressbestendig en daadkrachtig. Je kunt snel en goed schakelen tussen empathie en zakelijkheid.

– Flexibel beschikbaar en kunnen werken met onregelmatige werktijden (24/7, zaterdag en maandag zijn piekmomenten)

Wat bieden we?

Bruto uurloon van €14,-. Spreek je goed Italiaans of Frans? Dan wordt het bruto uurloon €15,-. Er is de mogelijkheid om volledig thuis te werken en de opleiding is grotendeels online. Je werkt 16 tot 32 uur per week, in de drie piekweken zoeken we een beschikbaarheid van 40 uur.

Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op voor vragen of advies.

 

Werken in een cafe

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.