Spreek/schrijf je geen perfect vloeiend Frans? Dan is deze vacature helaas niets voor jou. We zijn namelijk op zoek naar een native Franse medewerker voor onze Franse klantenservice. Beheers je de Franse taal tot in de puntjes en ben je klantvriendelijk ingesteld? Dan zoeken we jou

Dit sportreisbureau is het grootste sportreisbureau van Europa en werken official samen met de grootste voetbalclubs, stadions en toernooien ter wereld. Denk aan clubs als Manchester United, Chelsea, FC Barcelona en Borussia Dortmund, maar ook het WK Rugby in Frankrijk, WK in Qatar en Wimbledon. Zij brengen zakelijke en particuliere klanten naar het evenement van hun dromen, en jij kunt daar onderdeel van zijn! Van de beste plekken in het stadion tot aan hotels en vliegtickets, wij bieden de vetste ervaringen aan onze klanten.

Wat ga je doen?

Na een intensief opleidingsprogramma houd jij je dagelijks bezig met het:

 • Jij bent het gezicht van het bedrijf voor de klant!
 • Jij staat klanten telefonisch, per mail maar ook per chat te woord. Alle Franstalige klanten komen bij jou binnen, en jij helpt hen al hun vragen te beantwoorden en begeleidt ze in het maken van een boeking!
 • Jij stelt de ideale reis voor de klant samen en verzorgt hiermee het maatwerk waar de klant behoefte aan heeft
 • Jij support klanten met hun boekingen en voert wijzigingen door
 • Jij bent ons visitekaartje, dus niet alleen vóór, maar ook ná de events. En wat is er nu leuker voor de klant dan dat je even na babbelt met de klant over die toffe wedstrijd?

Wie zoeken we?

 • Jij hebt aantoonbare ervaring met klantcontact. Het is voor jou niet meer dan logisch dat je klanten op een leuke manier te woord staat en net even dat extraatje investeert, je maakt het persoonlijk!
 • Je bent stressbestendig en kunt wel tegen een beetje chaos. In het hoogseizoen gebeurt er van alles, en die klanten zijn soms onzeker of in paniek. Jij tackelt dat met je kalmte en enthousiasme, en denkt (met de klant mee) in oplossingen.
 • En ook niet onbelangrijk; je hebt affiniteit met sport, en dan natuurlijk het liefste met voetbal!

Natuurlijk verwachten we niet alleen van alles van jou, je mag ook het een en ander van ons verwachten

 • Je bent de hele dag bezig met je grote liefde (sport) en bevindt je bij ons in een sportieve werkomgeving
 • Je komt te werken in een internationaal team; Engelse, Duitse en Nederlandse Customer Care medewerkers. Jullie werken allemaal aan dezelfde doelen, dus aan teamspirit geen gebrek!
 • 60 mede sportfanaten, de beste lunches, legendarische bedrijfsuitjes en een wekelijks uurtje afzien tijdens bootcamp (maar daarna dan óók een ontspannende massage!)

Wil je graag solliciteren naar deze boeiende functie? Neem contact op of solliciteer direct!

Solliciteer direct

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.

Ik schrijf me in!