Wil jij bijdragen aan het logistieke netwerk met de snelste en meest ecologische groei van de Europese markt?  Krijg je energie van het praten met klanten, het oplossen van hun problemen en (het idee) hen te oriënteren naar de juiste diensten? Wil je nieuwe doelen bereiken met een jonge en dynamische groep en meehelpen aan het functioneren van een start-up? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Wat ga je doen?
Als de start-up die de wereld van logistiek flink aan het opschudden is, maken we de groeiende e-commerce markt futureproof door onze slimme én duurzame oplossingen. Door onder andere gebruik te maken van bestaande routes, besparen we direct tot wel 79% CO2 uitstoot. Met een ambitieus team dat gericht is op duurzaamheid en innovatie, werken we hard aan het vergroenen van de logistieke sector. Week na week hebben we weer nieuwe mijlpalen en worden we weer een stukje beter. Zo zijn we vorig jaar ruim 1000% gegroeid en zitten we sinds kort in België.

Als medewerker klantenservice praat je met onze klanten, dan wel voor de B2B of voor de B2C. Je werkt in een informeel en sociaal team en je werk is gevarieerd. Geen enkele dag en geen enkel telefoontje is hetzelfde! Naast het beantwoorden van telefoontjes, beantwoord je ook vragen van onze klanten per mail of op Facebook. Je blinkt uit door je enthousiasme, je sociale vaardigheden, je empathie en je oplossingsgerichtheid. De prestatie van de klantenservice is jouw nummer een prioriteit.

 • Je praat met klanten, dan wel voor B2B als wel voor B2C.
 • Je reageert op situaties en geeft ze door aan de verantwoordelijke afdeling.
 • Je doet onderzoek en vindt goede oplossingen voor onze klanten.
 • Je verbetert onze service.

Wie zoeken we?

 • Je spreekt zowel Frans als Nederlands/Vlaams.
 • Je bent minimaal 3 doordeweekse dagen beschikbaar.
 • Je hebt Hbo/B1 of B2 niveau en enige ervaring op het gebied van klantenservice.
 • Je houdt van het praten met klanten en bent oplossingsgericht.
 • Je bent spontaan, zelfstandig en klantgericht.

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris, een leuk team en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden.
 • Werken in een ondernemende, snelgroeiende en duurzame scale-up/onderneming in Amsterdam.

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct en ga snel bij ons aan de slag!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.