Je staat onze klanten uit het Franse gedeelte van België vriendelijk en vakkundig te woord. Even later verdiep jij je in de werking van de precieze postverzending in Frankrijk. Ondertussen spijker jij je kennis bij van de Franse gereedschapsmarkt en de -accessoires. Kortom, in de functie van medewerker klantenservice Franstalig waarbij je ook de Nederlandse klant helpt, kun je bij EcoTools alle kanten op. Kies jij samen met ons de juiste route naar nog meer groei?

EcoTools is ontstaan uit een verhuurbedrijf. Inmiddels zijn we al meer dan 16 jaar de goedkoopste webshop in gereedschap en accessoires. Wij importeren heel veel zelf en daarom krijgen klanten bij ons de laagste prijs. Dat wij stevig groeien betekent nogal wat, want we gaan binnenkort leveren aan het buitenland en richten ons logistieke proces opnieuw in. Daarom kijken wij uit naar jouw komst als onze nieuwe medewerker klantenservice Franstalig.

We timmeren dagelijks harder aan de weg als EcoTools. Op ons kantoor, in onze webshop en ook op de Franse markt. Steeds meer klanten weten ons online en offline te vinden. Denken aan groei doet iedereen, maar wij in het bijzonder. Wij worden steeds groter in eigen land en hebben daarbuiten ook groeispurten. Als EcoTools willen wij het marktaandeel in België én in Frankrijk nog meer vergroten. Daarom zoeken wij jou. Aan jou kunnen we het hele administratieve proces, de afhandeling van bestellingen en diverse andere klantwerkzaamheden in Franstalige gebieden, compleet toevertrouwen. Wat dichter bij huis in Wijk bij Duurstede zet jij je ook in voor:

 • Het maken van nieuwe Franstalige klantcontacten. Uiteraard onderhoud je de relatie met bestaande klanten in die gebieden ook zo goed mogelijk.
 • Ook word je regelmatig ingezet voor de Nederlandstalige klantenservice en spring je bij als dat nodig is.

Welkom bij EcoTools
EcoTools heeft een uiteenlopend assortiment gereedschap en accessoires tegen een eerlijke prijs. Daar staan wij voor en daar gaan wij voor. Samen met jou. Van algemeen directeur tot magazijnmedewerker en van administrateur tot strategisch inkoper. We willen allemaal groeien met EcoTools en grenzen verleggen, maar we blijven ook gewoon dicht bij onszelf. Onze klanten plaatsen de bestellingen via onze website, die ze ook kunnen afhalen in onze showroom in Wijk bij Duurstede. Daar vind je ook ons kantoor en magazijn. Goed bereikbaar met de auto vanuit Utrecht, Amersfoort, Den Bosch en Utrecht. Parkeren doe je voor de deur. Met het ov zijn we minder goed bereikbaar.

Ons team bestaat uit ongeveer 30 collega’s met wie we werken aan een gezonde bedrijfsgroei. We organiseren regelmatig leuke uitjes. En in huis blikken we tijdens de vrijdagmiddagborrel samen terug op de werkweek en kijken we ook vooruit.

Wat ga je doen?

 • Je helpt klanten adequaat aan de telefoon.
 • Je handelt allerlei Frans gerelateerde mailtjes snel en goed af.
 • Je verwerkt Franse social mediaberichten die wij ontvangen.

Wat zoeken wij?
Heel veel als het aan ons ligt. Wat wij van jou vragen als onze nieuwe medewerker klantenservice Franstalig, dat bied jij. Jij bent klantvriendelijk, duidelijk in je communicatie en presenteert je als het vrolijke visitekaartje van EcoTools. Daar is wat ons betreft geen woord Spaans bij. Wel Frans. Wat wij ook graag willen is dat je:

 • Een commerciële en servicegerichte instelling hebt. Dat vinden we nét wat belangrijker dan een mbo-opleiding.
 • uitstekend Nederlands en Frans praat en correspondeert.
 • weet hoe de Franstalige klant denkt en doet. Je bent goed op de hoogte van die cultuur, de algemene ontwikkelingen in de gereedschapsmarkt en ons Franse assortiment in het bijzonder.

Wat bieden wij?
Hard werken en daar veel voor terugkrijgen. Dat kenmerkt ons. Naast enorm veel waardering en iedere vrijdag een lunch en frisdrank uit onze goed gevulde koelkast, krijg je bij deze fulltimebaan (40 uur):

 • Een marktconform maandsalaris, daarbij kijken we naar je opleidingsniveau en je eerdere werkervaring.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in jouw functie. Dat kan door opleidingen, cursussen of trainingen.
 • Uitbetaling van 40 uur, terwijl je bij ons maximaal 38,75 uur werkt.
 • Prima pensioenregeling.
 • Een contract voor in ieder geval een jaar. Is jouw en ons gevoel goed en doe je wat je moet doen, dan gaan we dat verlengen.

Help jij ons als nieuwe medewerker klantenservice Franstalig verder met groei en ontwikkeling en wil je jezelf langs de meetlat leggen? Solliciteer dan naar deze functie, waarin jij het verschil maakt.

 

Solliciteer direct
man working on desktop

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.

Ik schrijf me in!