Communiceer jij gemakkelijk met relaties in diverse landen? Spreek en schrijf je een aardig woordje Frans? Zet jij je commerciële talent in om alles uit ons dealernetwerk te halen? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe commercieel medewerker binnendienst.

Ons bedrijf ontwikkelde ruim 25 jaar geleden een unieke bedrijfsdeur: de Compact deur. Deze deur is een echte probleemoplosser omdat hij past waar standaard deuren niet passen. Om die reden is de deur populair bij grote en kleine klanten in binnen- en buitenland. Internationale klanten als McLaren, Ferrari en Porsche maar ook veel bedrijven in de regio hebben onze deuren in hun pand. Alle deuren worden gemaakt in en verkocht vanuit Ulft.

We zijn dan ook een pionier op het gebied van bedrijfsdeuren. Als compact Achterhoeks bedrijf leveren we onze unieke maatwerk deuren over de hele wereld via een uitgebreid dealernetwerk van ca 250 dealers. Omdat we de komende jaren willen groeien, breiden we ons commerciële team uit met een commercieel medewerker binnendienst. Iets voor jou?

Wat ga je doen?

Als commercieel medewerker binnendienst sta je in dagelijks contact met diverse relaties van ons bedrijf, zowel met onze dealers als met eindgebruikers. Met de opgedane kennis van ons product help je en adviseer je hen bij het maken van de juiste keuze. Je begeleidt het hele proces van (aan)vraag tot order, dat deels via ons geautomatiseerde offertesysteem loopt. Je onderhoudt contact met dealers in het buitenland en bouwt een goede relatie met hen op. Je belangrijkste focus is de Franstalige markt, maar je zult ook klanten uit andere landen helpen.

Naast het dagelijkse contact ben je ook actief in het organiseren van trainingsevents voor onze internationale klanten. Je denkt mee over hoe we deze nog beter kunnen organiseren zodat we de kennis van alle dealers op een hoog niveau houden en tevens de relatie met onze klant kunnen versterken. Op de events zelf, help je door het ontvangen van klanten en neem je een deel van de training voor je rekening.

Je werkzaamheden:

 • Telefonisch en per e-mail te woord staan van dealers en (zakelijke) eindgebruikers
 • Vastleggen van contacten, offertes en orders in onze (CRM) systemen
 • Opvolgen van offertes en uitbouwen van het (dealer)netwerk
 • Mede-organiseren en verbeteren van de trainingsevents “Compact academy”.

Wie zoeken wij?

 • Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands, Engels als Frans (overige talen zijn een pré)
 • Je bent commercieel ingesteld en werkt doelgericht
 • Je bent ondernemend en proactief
 • Je werkt graag in een klein en overzichtelijk team
 • Je woont binnen 30 minuten reisafstand vanaf Ulft.

Wat bieden wij?

 • Een veelzijdige functie in een internationaal georiënteerd maakbedrijf met een echte Achterhoekse no-nonsense cultuur.
 • Een gezellige vrijdagmiddaglunch
 • Marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao Metaalnijverheid.

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer direct en ga bij ons aan de slag!

Solliciteer direct

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.

Ik schrijf me in!