Een bedrijf dat outdoor living producten ontwerpt en produceert, is op zoek naar een Customer Service medewerker. Ben jij naast communicatief vaardig ook commercieel ingesteld? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Steeds meer mensen willen hun woning ‘upgraden’ en meer leefruimte creëren. Wij spelen daarop in met prachtige design outdoor living producten zoals terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en lameldaken. Deze producten worden verkocht aan partners in 7 landen waaronder Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Ons bedrijf staat bekend om kwalitatieve hoogwaardige producten en een stijlvol design. Het is onderdeel van AluK Aluminium, gevestigd in Eindhoven. AluK is een ambitieuze internationale speler op het gebied van het ontwikkelen van duurzame aluminium producten voor de bouwmarkt.

Wat ga je doen?

Als Customer Service medewerker heb je voornamelijk contact met Nederlandstalige en Franse klanten. Stel je voor dat een klant belt met een vraag of een order kan worden gewijzigd of wat de levertijd is, dan geef jij het beste advies en antwoord en zorg je ervoor dat de klant verder kan. Je stelt de klant centraal en behandelt vragen van onze klanten naar tevredenheid. Omdat je dagelijks vragen van klanten krijgt over onze producten, vinden wij het belangrijk dat je naast communicatief vaardig, ook commercieel bent ingesteld. Je filtert de gesprekken en zet deze indien nodig om in acties. In deze functie heb je dagelijks contact met collega’s van Sales, Operations en/of Marketing en bespreek je de wensen van de klant.

Je geeft telefonisch en per mail ondersteuning, maakt indien nodig notities in het CRM systeem, behandelt en verwerkt orders en onderneemt commerciële acties. Kortom, in deze gevarieerde functie ben je dé spil tussen binnen- en buitendienst.

Wie zoeken we?

 • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie vinden wij zeker interessant.
 • Ervaring met autoCAD, Cover of gelijkwaardige tekenprogramma’s of de bereidheid om hiervoor training te volgen.
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal in woord en geschrift. Frans is een must.
 • Communicatief vaardig met een commerciële insteek
 • Ambitie om jezelf verder te ontwikkelen
 • Zorgvuldig en accuraat werken is een must.
 • Oplossingsgericht denken
 • Je bent flexibel, maar werkt gestructureerd.

Wat bieden we?

 • Opleidingsmogelijkheden om je binnen deze functie te verbeteren.
 • Een organisatie waar ruimte is voor eigen initiatief en ideeën.
 • Een werkplek bij een sterk groeiend internationaal bedrijf
 • Een familiaire sfeer en hecht team
 • Een maatschappelijk verantwoord bedrijf dat hoog inzet op duurzaamheid
 • Aantrekkelijk salarispakket met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Ben je woonachtig in Nederland, dan wordt Eindhoven je werkplek. Woon je in België? Dan kan je in ons kantoor in Hamme werken.

Denk je nu deze mooie uitdaging is echt iets voor mij? Solliciteer dan direct!

 

Solliciteer direct

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.

Ik schrijf me in!