Ben jij ondernemend, proactief, leergierig en ambitieus? Dan is dit de rol voor jou! Voor een aantal van onze productgroepen (trucks, trailers, landbouw- en bouwmachines) zijn wij op zoek naar inkopers voor rayon Frankrijk.

Als inkoper ben je het visitekaartje van ons bedrijf in Frankrijk en ben je wekelijks onderweg om je netwerk te onderhouden en uit te breiden. Het tijdig bezoeken, bellen en mailen van je netwerk is de belangrijkste sleutel tot succes in deze functie. Het opbouwen van een persoonlijke relatie met leveranciers draagt hier in grote mate aan bij.

Je bent gemiddeld 3 dagen per week onderweg in Frankrijk voor het fysiek bekijken en kopen van trucks en trailers of landbouw- en bouwmachines. Samen met onze CRM afdeling maak je wekelijks een route met hierin huidige, maar ook vooral nieuwe leveranciers. Huidige leveranciers zijn vooral dealers, handelaren, veilingen, leasemaatschappijen, transporteurs en bouwbedrijven. Daarnaast ga je online op zoek naar voertuigen op locatie marktplaatsen, veilingen en bijvoorbeeld lease maatschappijen om deze vervolgens in te kopen tegen de beste condities.

In deze functie werk je ook heel nauw samen met onze vijf productmanagers. Twee productmanagers zijn binnen de productgroep machines verantwoordelijk voor de subcategorieën nieuwe- en gebruikte machines en drie productmanagers zijn binnen de productgroep trucks verantwoordelijk voor de subcategorieën trekkers, bakwagens en opleggers. Je bent continu met hun in contact over de prijzen en de leveringscondities van de voertuigen die je in kunt kopen. Het is vervolgens aan jou de taak om de beste prijs en condities uit te onderhandelen. Jij bent een echte teamplayer en wil onderdeel worden van een team van professionals die aan dezelfde missie werken, namelijk de mooiste en kwalitatief beste voertuigen inkopen voor de meest gunstige prijs!

Wij bieden jou

 • Een riant vast salaris en een nog riantere bonusregeling;
 • Een auto van de zaak t.w.v. €50.000,– Golf GTD, Mercedes A klasse – Audi A3 etc., een IPhone naar keuze en een laptop;
 • Spaar- en Pensioenregeling en een onkostenvergoeding voor onderweg;
 • Een zeer uitdagende functie in een internationale, vooruitstrevende en professionele organisatie;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief, jij bepaalt je eigen succes;
 • Oneindige doorgroeimogelijkheden. Bij ons bedrijf heb je geen baan maar een carrière!
 • Deelname aan het Fit sportprogramma. Ook is er vers fruit;
 • Teamuitjes, borrels en niet te vergeten ons Jaarfeest!

Jouw kwaliteiten

 • Je beschikt over enige ervaring met het inkopen van trucks, trailers, landbouw- of bouwmachines;
 • Naast Nederlands en/of Engels spreek je ook Frans;
 • Je vind het leuk om veel onderweg te zijn, gemiddeld 3 dagen per week;
 • Je bent een commerciële topper, ziet kansen en bedingt de beste prijs.

Dus ben jij of ken jij de juiste persoon voor deze baan? Solliciteer dan snel! Gezien het bij deze positie belangrijk is dat je net zo goed het Frans als het Engels beheerst, vragen we je je motivatie en CV in het Engels te sturen!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.