Adviesbureau France-Compagnie, gespecialiseerd in online marketing en business development gericht op de Franse markt, is op zoek naar een stagiair(e) die kan helpen bij verschillende aspecten van de dagelijkse activiteiten. Denk aan het opzetten en beheren van de social mediastrategie, het uitbreiden en onderhouden van het netwerk in zowel Frankrijk als Nederland, en het ondersteunen van klantopdrachten. Inhoudelijk is de stage in zekere mate aan te passen aan jouw voorkeuren en studieachtergrond. Ook het uitvoeren van een afstudeeropdracht is geheel mogelijk. Als stagiair kom je te werken bij een kleine start-up waarbij initiatief, onafhankelijkheid en gezelligheid op nummer 1 staat. We zijn momenteel hard bezig met groeien en kunnen je hulp daar goed bij gebruiken!

Wat ga je doen?

– Je hebt contact met klanten en partners in Nederland en Frankrijk;
– Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de online content en social media;
– Je helpt bij het begeleiden van de internationaliseringprojecten van onze klanten;
– Je krijgt de ruimte en vrijheid het project geheel eigen te maken.

Bij France-Compagnie werken we hard aan onze groei. We zijn bezig met het opzetten en implementeren van nieuwe strategieën en kunnen alle ideeën en inzet goed gebruiken. Het gaat dus om een ondernemende stage waar je goed invulling zou kunnen geven aan een afstudeeropdracht op het gebied van online marketing of (international) business development.

We op zoek naar het volgende:

– Je bent onafhankelijk & neemt initiatief;
– Je volgt een HBO / WO-opleiding in marketing, business development, bedrijfscommunicatie of soortgelijk;
– Je hebt oog voor creativiteit en bent extrovert en communicatief sterk;
– Je bent flexibel en ziet het zitten om hybride te werken;
– Je bent ambitieus en wil jezelf verder ontwikkelen en uitdagen.
– Frans is een plus, maar geen harde vereiste.

Wat bieden wij? Een gezellige sfeer, flexibiliteit, en een stage waar je veel verantwoordelijkheid & onafhankelijkheid krijgt in de omgeving Rotterdam / Den Haag. Stagevergoeding in overleg.
Neem contact op voor meer informatie en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van een ambitieuze, gezellige start-up.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.