Een zomer lang werken in het zonovergoten zuiden van Frankrijk en je kennis van buitenlandse talen dagelijks intensief inzetten? Dan is deze seizoensvacature dé optie voor jou. Ga aan de slag als receptionist(e) op een schitterende familiecamping in Frankrijk vanaf 22 april t/m 14 september 2023. Je verwelkomt gasten uit diverse landen (Frans, Nederlands etc.) en regelt de administratieve formaliteiten van hun verblijf. Je bent verantwoordelijk aan het behandelen van reserveringen per e-mail, maar ook het reviewmanagement op sociale media en het doorgeven van feedback om het verblijf van gasten te kunnen blijven verbeteren. Een goede beheersing van het Frans naast het Nederlands en Engels is bij deze verschillende bezigheden noodzakelijk.

Je werkt zo’n 35 tot 39 uur per week, verdeelt over de week en in het weekend, met elke week 1,5 dag vrij.

Wat ga je doen?

  • Je verwelkomt klanten en zorgt voor de administratieve formaliteiten van hun verblijf (registratie van reserveringen, etc.).
  • Je informeert de klanten over het verloop van de reservering, het verblijf, etc.
  • Je staat klanten bij tijdens al hun vragen.
  • Je beheert de reviews op de verschillende online kanalen van de camping en geeft eventuele feedback over de gastenverblijven door aan het management.

Wat zoeken wij?

  • Je spreekt goed Frans en uitstekend Nederlands, en Engels (niveau B1).
  • Je bent gastvrij en representatief.
  • Je hebt ervaring in de toeristische sector.
  • Je bent vaardig met computers (social media, internet, Word, …).

Wat bieden we?
Je komt te werken in een leuk, dynamisch team en geniet al werkend van de omgeving rondom Chateuneuf-sur-Isère (bij Valence). Je hebt de mogelijkheid te verblijven in een mobilhome op de camping. Het salaris betreft 1.730 euro bruto per maand (35 uur) en je krijgt natuurlijk uitbetaald voor extra gewerkte uren.

Solliciteer direct en wie weet vertrek jij deze zomer naar Frankrijk!

 

Solliciteer direct

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.

Ik schrijf me in!