Wij zijn een klein dynamisch bedrijf gevestigd in Aalsmeer op zoek naar een Franstalige commerciële “duizendpoot”. Wij leveren hoogwaardige plantenbakken, zowel standaard als op maat, aan hoveniers, bouwbedrijven, architecten en designers in Frankrijk, België en Zwitserland. Sinds 16 jaar hebben wij een sterke positie in de markt, onze ambitie is de ingezette groei verder uit te breiden. Met een klein, enthousiast en creatief team dat aandacht heeft voor de klant.

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het commercieel en administratief verwerken/begeleiden van alle binnenkomende offertes en orders. Je bent het aanspreekpunt voor onze Franstalige prospects en klanten. Je begeleid het complete proces vanaf de aanvraag van een offerte tot en met het inplannen van het transport. Je onderhoudt het relatiebeheer met als doel het behoud en de uitbouw van de relatie met onze klanten.

Wat zoeken we? 

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding. Ervaring in soortgelijke functie is meegenomen, maar jouw persoonlijkheid, inzet en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn belangrijker. Omgaan met diverse computersystemen gaat je gemakkelijk af. Een uitstekende beheersing van de Franse taal in woord en geschrift is een must, de Nederlandse taal beheers je goed.

Wij zoeken een accurate, klantvriendelijke persoonlijkheid met commerciële feeling. Je denkt in oplossingen en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.

Interesse?

Wil je graag met ons de uitdaging aan om als Assistent Category Manager BeFrUx ons mooie bedrijf in de foodservice-markt verder te professionaliseren? Je kennis en ervaringen kan delen en een fijne werksfeer heerst? Solliciteer dan nu!

werk overleg

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.