Een zomer lang werken in het zonovergoten zuiden van Frankrijk en je kennis van buitenlandse talen dagelijks intensief inzetten? Ga dan aan de slag als receptionist(e) op een schitterende viersterren familiecamping in de Aveyron vanaf juli t/m augustus 2023. Ben je langer beschikbaar? Dan is het eventueel ook mogelijk eerder te starten of langer te blijven: de camping is tussen 15 mei en 15 september geopend. Je ontvangt gasten uit diverse landen (Frans, Nederlands etc.) en regelt de administratieve formaliteiten van hun verblijf: de in- en uitcheck, het beheren van de reserveringen, en bijvoorbeeld het afronden van facturen. Daarnaast verstrek je ook informatie over wat er te doen valt in de omgeving. Een goede beheersing van het Frans naast het Nederlands en Engels is bij deze verschillende bezigheden dan ook noodzakelijk.

Je werkt zo’n 35 uur per week, verdeelt over de week en in het weekend.

Wat ga je doen?

  • Je verwelkomt klanten en zorgt voor de administratieve formaliteiten van hun verblijf (registratie, facturering, etc.).
  • Je informeert de klanten over het verloop van de reservering, het verblijf, etc.
  • Je staat klanten bij tijdens al hun vragen.
  • Je geeft informatie over de omgeving en verzorgt de inschrijving van activiteiten.
  • Je maakt stacaravans schoon 1 tot 2 ochtenden per week.

Wat zoeken wij?

  • Je spreekt uitstekend Frans, Nederlands, en Engels
  • Je bent gastvrij en representatief.
  • Je bent bekend met de desktoptools van Windows.

Wat bieden we?
Het is een afwisselende zomerbaan in de prachtige omgeving van Rivière-sur-Tarn met een salaris van 1.600 euro netto per maand voor een contract (type CDD Saisonnier) van 35 uur p/w. Je krijgt daarnaast 10% vakantiebonus aan het einde van het contract en hebt de mogelijkheid gratis te verblijven in een mobilhome op de camping. Deze deel je met de Nederlandse animateur/-trice of een andere collega van het team.

Solliciteer direct en wie weet vertrek jij deze zomer naar Frankrijk!

 

Solliciteer direct

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.

Ik schrijf me in!