Een zomer lang werken in het zonovergoten zuiden van Frankrijk en je kennis van buitenlandse talen dagelijks intensief inzetten? Dan is deze seizoensvacature dé optie voor jou. Ga aan de slag als horecamedewerker op een schitterende familiecamping in Frankrijk vanaf 22 april t/m 14 september 2023. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van drankjes, ijsjes en natuurlijk heerlijke Franse stokbroden en croissants. Je spreekt gasten uit diverse landen (Frans, Nederlands etc.) en bent een belangrijk onderdeel van hun vakantie.

Je werkt zo’n 35 tot 39 uur per week, verdeelt over de week en in het weekend, met elke week 1,5 dag vrij.

Wat ga je doen?

  • Je werkt in de horecavoorzieningen op de camping en verkoopt o.a. drankjes, ijs, broden en Frans gebak.

Wat zoeken wij?

  • Je spreekt uitstekend Engels en goed Frans.
  • Je bent gastvrij en representatief.
  • Je bent sociaal vaardig en hebt enige horeca-ervaring.

Wat bieden we?
Je komt te werken in een leuk, dynamisch team en geniet al werkend van de omgeving rondom Chateuneuf-sur-Isère (bij Valence). Je hebt de mogelijkheid te verblijven in een mobilhome op de camping. Het salaris betreft 1.730 euro bruto per maand (35 uur) en je krijgt natuurlijk uitbetaald voor extra gewerkte uren.

Solliciteer direct en wie weet vertrek jij deze zomer naar Frankrijk!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.