Ben jij op zoek naar een uitdaging in het vakgebied van Marketing en Communicatie en heb je affiniteit met de Franse taal? Dan maken wij graag kennis met jou! Jouw doel als Marketing en Communicatiemedewerker? Het voorzien van zowel de online als offline marketing en communicatie uitingen met als doel ons bedrijf in de duurzame afvalscheidingssector op de kaart te zetten en onze zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten voor de Franse markt.

Wat ga je doen?

Als onze Franstalige Marketing- en Communicatiemedewerker ga je je o.a. bezighouden met het creëren van inspirerende commerciële content om een maximale verkoop weten te realiseren en (nieuwe) klanten aan te trekken.

Taken die je zal uitvoeren zijn o.a. het (mede) opzetten van de Franse website en onderhouden, het ontwikkelen en bewaken van het marketing- en communicatieplan, advies geven aan de verkoopafdelingen, acties vanuit het strategisch ondernemingsplan, externe communicatie rondom o.a. nieuwe producten, analyseren en optimaliseren van Franse online marketingactiviteiten met behulp van Google Analytics en Google Search Console en grafische vormgeving.

Je komt te werken samen met 2 andere medewerkers Marketing en Communicatie. Zij zijn gericht op de Nederlandse markt, en jij gaat dit jonge en enthousiaste team versterken gericht op de Franse markt.

Jouw profiel:

  • Vijf jaar relevante ervaring en een afgeronde mbo+/hbo-opleiding Communicatie, Marketing of een andere relevante richting;
  • Jouw Frans is je moedertaal of zeer goed, zowel in woord als geschrift. Jouw Nederlands is goed;
  • Actuele kennis van (online) communicatie, CMS-systemen, Microsoft Office, e-mailmarketing met Mailchimp, SEO en Google Analytics;
  • Kennis van Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop is een pré;
  • Kennis van en ervaring met usability en conversie is een pré.

Welke vaardigheden zijn belangrijk voor deze functie?

Punctualiteit, creativiteit, buiten de lijntjes denken, communicatief vaardig, analytisch vermogen, anticiperend vermogen, proactief, samenwerken, gestructureerd, kritisch en commercieel ingesteld. Daarnaast ben je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en spreken de thema’s ‘afval scheiden’ en ‘duurzaamheid’ je aan.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Afwisselende en zelfstandige baan met ruimte voor eigen inbreng;
  • Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris;
  • Leuke teamuitjes en activiteiten;
  • Een contract van 24 tot 32 uur per week (werkdagen en -tijden in overleg).

Interesse?

Enthousiast geworden of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en stuur ons je CV door op onderstaande knop te klikken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.