Bienvenue bij France-Personnel

Waar we Franssprekend personeel bemiddelen
met de leukste werkgevers!

Dé vacaturesite voor Franssprekend personeel

Persoonlijk en kleinschalig  Seizoenswerk en vaste banen

 

Vacature van de week

Met spoed zijn we opzoek naar een Key Account Manager voor de Franse klanten van een internationaal planten-exporteur! Ga jij de uitdaging aan?

Lees meer...

"Via France-Personnel ging ik twee maanden receptiewerk doen op een camping in de Ardèche. De beste keus voor een zomerbaan ooit!" 

Brenda (19), Meppel.
Ik wilde eens wat anders dan de hele zomer op het strand hangen en niets doen. Via France-Personnel ging ik twee maanden naar de Ardèche om receptiewerk te doen op een Franse camping. Ook moest ik soms bij springen in de bar en restaurant. Bij aankomst zat ik met gemengde gevoelens in de auto bij de campingeigenaar; 'Is dit wel de goede keuze?'. Dat was het zeker! Campingwerk in Frankrijk en de leukste zomerbaan ooit!
Meer ervaringen

Direct solliciteren

Wil je graag een open sollicitatie versturen of weet je al welke vacature voor seizoenswerk of een vaste baan je interessant lijkt?

 

Solliciteer direct!

Ontdek meer over Frankrijk op onze blog!

Nieuwe BTW-regels vanaf 1 juli 2021

Nieuwe BTW-regels vanaf 1 juli 2021
Bron: Pixabay Door de groeiende e-commercesector, online shops, is er behoefte minder gecompliceerde wet- en regelgeving. Voor de ondernemers maar...

De Starters International Business Vouchers - iets voor jouw bedrijf?

De Starters International Business Vouchers - iets voor jouw bedrijf?
Foto door John Schnobrich via Unsplash Het uitbreiden naar een buitenlandse markt helpt je aan een grotere afzetmarkt én zorgt zo voor een...

"Oké... zo kan het ook?" - De Franse cultuur door de ogen van een Nederlandse

"Oké... zo kan het ook?" - De Franse cultuur door de ogen van een Nederlandse
Photo by A.L. on Unsplash In de zomer van 2017 stapte ik na een lange, benauwende reis, vermoeid de bus uit. Mijn eindbestemming: het Franse...

Onze klanten

           

Over France-Personnel 

Aangenaam! Wij zijn France-Personnel. We bemiddelen tussen werkgevers en kandidaten met een gemene deler: de Franse taal. Veel campings en vakantieparken in Frankrijk zetten hun zomervacatures bij ons uit voor bijvoorbeeld receptiewerk of een baan in de horeca. Daarnaast vinden ook bedrijven buiten de toeristische sector steeds beter hun weg naar France-Personnel. Zo hebben we de afgelopen jaren bemiddeld voor salesfuncties, administratieve functies en medewerkers voor customer care afdelingen bij bedrijven in Nederland én Frankrijk.

France-Personnel is klein en persoonlijk bedrijf voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. We willen iedereen goed leren kennen om zo een goede match te kunnen maken. Lisette is eigenaar van France-Personnel, maar je zal het eerste gesprek hebben met Tessa die project-medewerker is. Wil je meer weten? 

Lees meer