Bienvenue bij France-Personnel

Waar we Franssprekend personeel bemiddelen
met de leukste werkgevers!

Dé vacaturesite voor Franssprekend personeel

Persoonlijk en kleinschalig  Seizoenswerk en vaste banen

 

Vacature van de week

Altijd al in een kasteel in Frankrijk willen wonen? Wie wil er niet ’s morgens wakker worden in een echte Château-kamer. We zoeken een echte kasteelbeheerder, of beheerderskoppel die wil leven en werken als god in Frankrijk.

Lees meer...

"Via France-Personnel ging ik twee maanden receptiewerk doen op een camping in de Ardèche. De beste keus voor een zomerbaan ooit!" 

Brenda (19), Meppel.
Ik wilde eens wat anders dan de hele zomer op het strand hangen en niets doen. Via France-Personnel ging ik twee maanden naar de Ardèche om receptiewerk te doen op een Franse camping. Ook moest ik soms bij springen in de bar en restaurant. Bij aankomst zat ik met gemengde gevoelens in de auto bij de campingeigenaar; 'Is dit wel de goede keuze?'. Dat was het zeker! Campingwerk in Frankrijk en de leukste zomerbaan ooit!
Meer ervaringen

Direct solliciteren

Wil je graag een open sollicitatie versturen of weet je al welke vacature voor seizoenswerk of een vaste baan je interessant lijkt?

 

Solliciteer direct!

Ontdek meer over Frankrijk op onze blog!

Mogelijkheden voor het verkrijgen van een kickstartvoucher als je wilt uitbreiden naar Frankrijk

Mogelijkheden voor het verkrijgen van een kickstartvoucher als je wilt uitbreiden naar Frankrijk
Kickstartvoucher ook interessant voor ondernemers richting Frankrijk Bent u een internationaal actieve mkb’er en zijn uw internationale...

Grenzelooswerk.nl breidt uit naar Frankrijk

Grenzelooswerk.nl breidt uit naar Frankrijk
Logo Yobbers via Yobbers.com Het online platform Grenzelooswerk.nl wil uitbreiden naar Frankrijk. "Op dit moment staan een aantal bestaande...

Meer conversies én beter vindbaar in Frankrijk

Meer conversies én beter vindbaar in Frankrijk
Qwant.com logo via http://www.qwant.com Je hebt gekozen om je op de Franse markt te richten met je website of webshop en nu wil je vanaf het begin...

Onze klanten

           

Over France-Personnel 

Aangenaam! Wij zijn France-Personnel. We bemiddelen tussen werkgevers en kandidaten met een gemene deler: de Franse taal. Veel campings en vakantieparken in Frankrijk zetten hun zomervacatures bij ons uit voor bijvoorbeeld receptiewerk of een baan in de horeca. Daarnaast vinden ook bedrijven buiten de toeristische sector steeds beter hun weg naar France-Personnel. Zo hebben we de afgelopen jaren bemiddeld voor salesfuncties, administratieve functies en medewerkers voor customer care afdelingen bij bedrijven in Nederland én Frankrijk.

France-Personnel is klein en persoonlijk bedrijf voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. We willen iedereen goed leren kennen om zo een goede match te kunnen maken. Lisette is eigenaar van France-Personnel, maar je zal het eerste gesprek hebben met Tessa die project-medewerker is. Wil je meer weten? 

Lees meer