smalle_banner_1.jpg

France-Personnel is een intermediair specifiek gericht op Franstaligen die in Nederland willen werken en Nederlanders die in Frankrijk willen werken. We bemiddelen voor seizoenswerk op bijvoorbeeld campings en vakantieparken, maar ook voor vaste en tijdelijke aanstellingen (CDD & CDI) in Frankrijk. Het is een uitstekende kans om de geschikte kandidaat te vinden die ook nog eens de talen beheerst. De meeste opdrachtgevers komen uit de toeristische branche, maar ook in andere branches kennen we steeds beter onze weg.

Als u opzoek bent naar een tijdelijke kracht of een stagiair(e) bent u op de juiste site! France-Personnel is van oudsher specialist in het aanbod van seizoenswerk in het toerisme en komt daardoor veel in contact met studenten die een stageplek zoeken waarbij de Franse taal vereist is. Bovendien heeft France-Personnel veel contacten met scholen en andere uitzendbureau's zodat we uw aanvraag ook extern kunnen uitzetten.

Door het plaatsten van uw vacature bent u zichtbaar voor meerdere partijen. Wij kunnen gemakkelijk contact met u opnemen wanneer er een passend CV binnenkomt.

Wanneer u uw vacature in Word of PDF bestand hebt opgeslagen kunt u deze gemakkelijk uploaden op de site van France-Personnel. Ga naar het kopje ‘vacature aanmelden’, voeg uw vacature toe en mogelijk een document met extra bedrijfsinformatie. Probeer uw vacature zo specifiek mogelijk aan te bieden. Op die manier kunnen wij makkelijker op zoek gaan naar een geschikte medewerker.

Het plaatsen van een vacature op de site France-Personnel is kosteloos. France-Personnel heeft altijd het recht de vacature te plaatsen, te wijzigen en te annuleren. Pas bij een geslaagde matching tussen u en de kandidaat zullen kosten in rekening worden gebracht. Dit zijn de bemiddelingskosten voor het feit dat we u in contact hebben gebracht met een geschikte kandidaat. Deze zijn per vacature verschillend en zullen van te voren met u worden besproken.

Neem bij een foutmelding contact met ons op via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na het uploaden van uw vacature krijgt u een bevestigingsmail dat wij de vacature goed ontvangen hebben. Hierna nemen wij per mail of telefoon contact met u op. Binnen vijf dagen zal uw vacature geplaatst worden. Wanneer er volgens ons een geschikte kandidaat is gevonden nemen wij direct contact met u op.

Wanneer u de kandidaat gevonden heeft of u besloten heeft geen gebruik meer te willen maken van onze service kan de vacature op aanvraag aangepast of verwijderd worden. Indien u geen reactie geeft aan ons, zal de vacature maximaal één maand op de site blijven staan of langer indien dit is afgesproken.

De selectie is uitgebreid en compleet. U kunt er bij France-Personnel op rekenen dat we alle kandidaten zorgvuldig testen op bijvoorbeeld talenkennis en ervaring. De capaciteiten en persoonskenmerken worden ook meegenomen in het gesprek, waarbij we ook letten op de verschillen in cultuur tussen Frankrijk en Nederland. Gesprekken vinden plaats op kantoor, via een communicatiemiddel als Skype of per telefoon.

Dit hangt helemaal af van uw aanvraag. Het niveau van de talen wordt uiteraard getest tijdens het sollicitatiegesprek. Het spreekt voor zich dat de kandidaten in ieder geval goed Frans en Nederlands spreken. Indien u wenst dat de kandidaat ook goed Duits, Spaans, Engels of een andere taal dient te spreken, dient u dit duidelijk in uw vacature aanvraag te vermelden.

Contactformulier

Gelieve uw naam in te vullen

Gelieve uw emailadres in te vullen

Gelieve uw telefoonnummer in te vullen

Gelieve uw bericht in te vullen

Invalid Input

Invalid Input

Geen antwoord op uw vraag gevonden?

Wij helpen u graag verder!

Vul ons contactformulier in, of bel of mail ons:
info@france-personnel.nl