smalle_banner_3.jpg

Andiamo Reizen beheert al enkele jaren de website Campingsitalia.nl en besloot in 2014 haar markt te verbreden met de website Campingsfrance.nl. Voor het opvoeren van de content op de website, alsmede voor het salestraject zochten we een tijdelijke medewerker die de Franse taal sprak. France-Personnel bood hulp door een geschikte kandidate voor te stellen die gedurende één jaar bij het bedrijf heeft gewerkt (Berry Beuker, Andiamo Reizen, Hoogeveen)

Jooble is een van de grootste jobboard van Nederland. We bieden een soort zoekmachine aan waarbij mensen binnen een grote database kunnen zoeken naar interessante vacatures. We werken met France-Personnel samen omdat ze een goede speler in een nichemarkt zijn en we elkaar goed kunnen aanvullen. (Tanneke de Graaf, Jooble)

France-Personnel helpt ons altijd goed met het werven van Nederlandse studenten die tijdens de zomermaanden in Frankrijk op een camping willen werken in één van onze animatieteams. Daarbij is het erg belangrijk dat ze de Franse taal goed beheersen. France-Personnel helpt ons om specifieke vacatures waar de Franse taal belangrijk is, goed uit te zetten. (Jeroen Fermont, manager Team4Animation, Alkmaar)

Voor het hoogseizoen zijn wij altijd afhankelijk van seizoenspersoneel. Onze camping ontvangt naast Franse gasten, ook Nederlandse, Engelse, Deense en Duitse gasten. Om deze reden moeten alle medewerkers die bij ons komen werken goed hun talen spreken. France-Personnel heeft ons dit jaar goed geholpen met een leuke kandidate die bij ons in het restaurant heeft gewerkt (Susan Mijnsbergen, Castel Camping Camp de Florence, La Romieu)

Wij werkten met France-Personnel voor het vinden van een receptioniste voor onze camping. Wij begonnen zelf met de werving en selectie in Frankrijk maar het is een onmogelijke missie om hier iemand te vinden die Nederlands, Frans en Engels spreekt. France-Personnel heeft goed ingespeeld op onze behoefte, hebben een selectie gemaakt en vervolgens waardevolle kandidaten voorgesteld. Het grote voordeel van France-Personnel is dat de kandidaten drie talen spreken. Wij hebben dus een goed seizoen kunnen draaien, mede dankzij deze medewerker. (Stéphanie Pasquiou, camping Le Chateau, Hauterives)

Indien we ook op zoek zijn naar Franssprekend personeel binnen Vacanceselect is het goed om te weten dat we de vacature altijd bij France-Personnel kunnen uitzetten. Ze zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van Franssprekend personeel en dat zorgt telkens voor een snelle opvulling van onze openstaande vacatures. (Suzanne Hendriks, HRM Manager Vacanceselect, Alkmaar)

Mijn bedrijf, JB Inflatables is de specialist in het leveren en produceren van springkussens, skydancers en opblaasbare feestpoppen. Inmiddels niet alleen in Nederland, maar ook daar buiten. Zo is Frankrijk voor ons echt een groeimarkt. Ik zocht iemand die voor mij deze markt kon bieden in verkoop en afhandeling van klantencontact. France-Personnel heeft mij snel en goed geholpen aan een geschikte medewerker. (Roland Baks, JB Inflatables International, Meppel)