Goed in schrijven? Bekend met alle ins-and-outs van sociale media? En ben je voor je studie op zoek naar een stage? Wie weet is deze stage in Content & Affiliate Marketing iets voor jou!

Travelmark, hét reis en inspiratie platform

Als online publisher creëren we online inspiratie voor reizigers. Ons doel is om waardevolle en inspirerende content te bieden op elk moment van de klantreis. We hebben een breed aanbod aan titels, waarbij ze allemaal hun eigen niche bedienen. Denk aan websites zoals Gardameer.nl, Glamping.nl en Cotedazur.nl Hierdoor helpen we dagelijks veel bedrijven in de reisbranche om de juiste doelgroep te dienen. Uiteraard hebben we ook veel contact met Franse klanten.

Wat ga je doen?

Als stagiair zal je je bezig houden met het plaatsen en optimaliseren van onze online content en blogs. Daarnaast heb je contact met bloggers, beheer je de social media kanalen en het aanbod dat op de websites wordt getoond. Kennis van SEO en SEA is dus belangrijk! Je krijgt veel verantwoordelijkheid en stellen we een pro-actieve, zelfstandige houding zeer op prijs.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een enthousiaste hbo of universiteit student die een studie volgt in de richting van marketing en communicatie. We verwachten van onze stagiaires dat ze serieus en betrouwbaar zijn en een proactieve houding hebben. Graag zien we iemand die goed zelfstandig kan werken. De periode staat nooit vast, want is veelal afhankelijk van wanneer jij wilt beginnen, hoe lang je erover wilt doen en wat eventuele eisen zijn vanuit je opleiding.

Wat bieden we?

Als jong, kleinschalig bedrijf bieden we een leuke sfeer en goede begeleiding, steun en feedback. En vooral belangrijk: je krijgt de vrije hand in het uitwerken van jouw ideeën. Zo leer je aan de hand van nieuwe ervaringen welke strategieën werken en waar nog verbetering zit. Stagevergoeding in overleg.

Enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met ons op voor vragen of advies.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.