Ontdek de baan die écht bij je past

France-Personnel brengt je in contact met de juiste werkgever én begeleidt je tijdens de sollicitatieprocedure.

Ons verhaal

Van campings naar bedrijven in élke sector

Bonjour! Wij zijn France-Personnel: al jaren een betrouwbare partner in het werven en selecteren van Franssprekend personeel. Opgericht in 2011 om voornamelijk campings te helpen in de zoektocht naar seizoensmedewerkers, is France-Personnel inmiddels groter geworden dan campingpersoneel alleen en kunnen we ook mensen en bedrijven verbinden buiten het toerisme.

We hebben contacten met Nederlandse bedrijven op zoek naar die ene geschikte kandidaat die Frans spreekt, of Franse bedrijven die juist iemand zoeken die Nederlands spreekt. Daarnaast komen op onze website wekelijks nieuwe sollicitaties binnen. Het is onze missie om vraag en aanbod in deze nichemarkt met elkaar in contact te brengen.

Ons team

Persoonlijk en kleinschalig als mots-clés

France-Personnel is klein en persoonlijk bedrijf voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Zelfs nu náást campings en vakantieparken ook bedrijven buiten de toeristische sector steeds vaker hun weg hebben gevonden naar France-Personnel. Daarom stellen we ons graag even voor:

Richard
RichardOprichter
Cécile
CécileProjectmanager

“Bonjour, ik ben Cécile Derks, ik werk per januari 2020 bij France-Personnel. Ik heb veel ervaring in verschillende functies waarbij de rode draad telkens de Franse taal is. Zelf heb ik toen ik jonger was ook op een camping gewerkt en heb bovendien één van mijn vorige functies te danken aan de bemiddeling van France-Personnel. Ik zal je eerste aanspreekpunt zijn als je bij ons solliciteert of als je een vacature wilt plaatsen.

Op mijn werk heb ik het liever te druk dan te rustig. Ik ben leergierig en zet mijn schouders onder projecten die ik oppak. Daarnaast zorgt mijn Frans/Nederlandse opvoeding dat ik beide kanten vaak goed kan begrijpen en dus aan kan voelen waar we een juiste match kunnen maken.

Heb je er zelf ook wel eens van gedroomd om in Frankrijk te werken, al dan niet tijdelijk, of in een internationale omgeving in Nederland elke dag bezig te zijn met de Franse taal? Ik raad het zeker aan!”

Zelf op zoek naar Franstalig personeel?

Jouw vacature op onze website?

Bekijk de mogelijkheden ⋙

Onze werkwijze

No cure? No pay! ⋙

Onderdeel van France-Compagnie

Hét bemiddelings- en adviesbureau voor Nederlandse ondernemers die de Franse markt willen betreden.

Onze passie voor Frankrijk vertaalt zich niet alleen naar het willen bemiddelen tussen Franssprekend personeel en Franstalige vacatures. Wij zijn er ook voor de ondernemers en bedrijven die hun afzetmarkt willen vergroten en zo hun risico’s willen spreiden en de kansen juist vergroten. Wij staan ze bij op het gebied van strategie, marketing en regelgeving en maken zo van iedere uitbreiding naar de Franse markt een succes.

Neem een kijkje op onze blog

Handige tips & tricks voor iedere ondernemer op de Franse markt

Alles over cultuurverschillen en ontwikkelingen van de Franse taal

De laatste ontwikkelingen van de retailmarkt en de nieuwste regels omtrent BTW, verkopen in Frankrijk en meer