Ben je bijna klaar met je studie en zoek je een afstudeerstage? Bij France-Compagnie kun je terecht voor het opdoen van een eerste werkervaring én je afstudeeronderzoek met betrekking tot marketing, business development, of recruitment.

Wie is France-Compagnie?

France-Compagnie is een advies- en bemiddelingsbureau dat Nederlandse ondernemers en bedrijven helpt de eerste stappen naar de Franse markt te zetten. Zo helpen we op het gebied van strategie, maar ook bijvoorbeeld bij het opstellen van een marketingplan om de nieuwe doelgroep op de juiste manier te kunnen benaderen. Als moederbedrijf van France-Personnel houden we ons daarnaast bezig met de bemiddeling tussen Franssprekende werknemers en Franse vacatures in zowel Nederland als Frankrijk.

Wat ga je doen?

Bij France-Compagnie is er van alles mogelijk! Denk aan online marketing en het uitbreiden van een content planning, het onderzoeken en verbeteren van het recruitment proces, of bijvoorbeeld klantenwerving en het begeleiden van internationalisatieprocessen. Laat ons weten welk vakgebied bij je past en we onderzoeken samen de mogelijkheden voor je afstudeeronderzoek.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een enthousiaste hbo of universiteit student die een studie volgt in de richting van marketing, communicatie of recruitment, of internationaal management. We verwachten van onze stagiaires dat ze serieus en betrouwbaar zijn en een proactieve houding hebben. Graag zien we iemand die goed zelfstandig kan werken. De periode staat nooit vast, want is veelal afhankelijk van wanneer jij wilt beginnen, hoe lang je beschikbaar bent en wat de eventuele eisen zijn vanuit je opleiding.

Wat bieden we?

Je krijgt de vrije hand in het uitwerken van jouw ideeën. Bij ons vind je een leuke sfeer en krijg je goede begeleiding, steun en feedback. We hebben ervaring met stagiaires en vinden het leuk om studenten hun kennis en vaardigheden te helpen ontwikkelen. Stagevergoeding in overleg.

Twijfel je? Neem dan gerust contact met ons op voor vragen of advies.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.