smalle_banner_2.jpg

France-Personnel is al jaren een betrouwbare partner in het werven en selecteren van Franssprekend personeel. Opgericht in 2011 om voornamelijk campings te helpen in de zoektocht naar seizoensmedewerkers, is France-Personnel inmiddels groter geworden dan campingpersoneel alleen en kunnen we ook mensen en bedrijven verbinden buiten het toerisme. We hebben contacten met Nederlandse bedrijven op zoek naar die ene geschikte kandidaat die Frans spreekt, of Franse bedrijven die juist iemand zoeken die Nederlands spreekt. Daarnaast komen op onze website wekelijks nieuwe sollicitaties binnen. Het is onze missie om vraag en aanbod in deze nichemarkt met elkaar in contact te brengen.

Uitgebreide werving en selectie

Onze werving en selectie is uitgebreid en richt zich voornamelijk op het spreken van de Franse taal. Voor alle seizoensfuncties letten we, naast taal en profiel, vooral op periode van beschikbaarheid, motivatie, presentatie en werkervaring. Voor de bemiddeling bij vaste banen hebben we vaak een telefonische intake. Hierna stellen we de kandidaat direct aan u voor. U kunt vervolgens zelf een tweede gesprek inplannen en overtuigd raken van onze kandidaat. Bent u niet overtuigd? Dan gaan we uiteraard gewoon verder zoeken. Bekijk zeker ook onze referenties en lees wie u al voorgingen. 

Op het moment dat u een vacature heeft kunt u deze kosteloos bij ons aanmelden. U doorloopt ons aanvraagformulier en vult deze zo volledig mogelijk in. Na ontvangst zullen wij de vacature afwijzen of aannemen. Indien wij de vacature aannemen, zal deze geplaatst worden op onze website en kunnen kandidaten hierop reageren. Indien wij een kandidaat hebben gevonden die past binnen de door u gestelde criteria dan zullen wij deze aan u voorstellen. Pas bij een geslaagde matching tussen u en de kandidaat zullen kosten in rekening worden gebracht. Deze zijn per vacature verschillend en zullen van te voren met u worden besproken.*

Wilt u meer weten over France-Personnel of over het moederbedrijf France-Compagnie? Of heeft u specifieke vragen over de sollicitatieprocedure en voorwaarden? Lees dan onze FAQ pagina door. Staat uw vraag er niet tussen? Stel hem dan via ons contactformulier.

*Voor seizoenspersoneel geldt een tarief van minimaal 695 euro voor een vacature van twee maanden. Indien de vacature langer is, wordt het bedrag hoger. Voor bemiddeling voor vaste banen vragen we meestal een bedrag dat gelijk staat aan het maandloon dat u afspreekt met de medewerker. Dit kan per vacature uiteraard verschillen. Aanvragen voor animatiepersoneel op campings zullen worden opgenomen via onze partner TeamAnimation, waarbij kosten voor werving en selectie zijn inbegrepen in het totaalbedrag.

Deel deze pagina