Op zoek naar de zomer van je leven? Voor ons zusterbedrijf TeamAnimation zoeken we voor de zomer van 2022 mensen die heel enthousiast zijn! Het is belangrijk dat je een goede basis Frans hebt (havo/vwo-examenniveau) en dat je per direct minimaal 7 weken beschikbaar bent. Als je bij TeamAnimation wordt aangenomen, word je goed voorbereid op je werk en kun je altijd terecht voor ondersteuning en vragen: 24/7. In de zomer komt er regelmatig een van de regiomanagers langs: animatoren met veel ervaring die je verder op weg kunnen helpen en coachen tijdens je werk. Je werkt op een 4- of 5-sterrencamping in Frankrijk, allerlei verschillende ‘smaken’ zijn mogelijk: van een kleine camping waar je zelfstandig je activiteiten doet, tot een megacamping aan de zuidkust waar je ’s avonds enorme musicals opvoert.

En mocht je twijfels hebben i.v.m. de coronacrisis, uiteraard ga je alleen naar Frankrijk als het veilig is. Daarom is het goed om te weten dat in de zomer van 2020 er zo’n 100 jongeren via deze organisatie zijn vertrokken. Je kan dus zonder problemen aan het werk. En de campings waarmee ze samen werken, komen zowel Nederlanders als Fransen.

Wat ga je doen?

 • Animatiewerkzaamheden
 • Sportactiviteiten
 • Deelname shows
 • Werken in de miniclub

Wie zoeken we?

 • Je spreekt aardig Frans
 • Je bent minimaal 6 weken beschikbaar deze zomer
 • Je bent enthousiast, spontaan en neem initiatief

Wat bieden we?

 • Accommodatie op de camping
 • Ondersteuning en begeleiding
 • Animatietraining
 • Taalcursus Frans
 • Salaris: minimaal €1150 netto per maand

Verder zoeken naar de geschikte animatie-vacature? Bekijk dan de website van TeamAnimation! Daar kun je precies bekijken wat voor camping bij je past.

Solliciteer direct
team animation

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.

Ik schrijf me in!