Ben jij klaar voor de zomer van je leven? Voor ons zusterbedrijf TOP Animation zijn we op zoek naar de leukste entertainers die een zomer willen werken onder de Franse zon. Belangrijk is dat je een prima woordje Frans spreekt, denk hierbij aan havo/vwo-exameniveau. Daarnaast dien je minimaal vier aaneengesloten weken beschikbaar te zijn (juli en/of augustus).

Als je wordt aangenomen bij TOP Animation, word je goed klaargestoomd voor de zomer. Allereerst volg je een speciaal ontwikkelde training met theorie, praktijk en casussen. Hierbij wordt ook de Franse cultuur behandeld. Daarnaast word je gedurende de zomer ook goed begeleid. Zo kun je altijd terecht voor ondersteuning en vragen en komen er in de zomer regelmatig regiocoaches langs; ervaren entertainers die je kunnen helpen en begeleiden in je werkzaamheden. Gedurende de zomer werk je op een 4- of 5-sterrencamping in Frankrijk waar een heel divers aanbod van is. Van een kleine camping waar je zelfstandig je activiteiten doet tot een grote camping aan de zuidkust waar je ’s avonds enorme musicals opvoert. Er wordt samen met jou gekeken naar je talenten en ambities om zo tot de juiste match te komen!

Wat ga je doen?

 • Animatie werkzaamheden
 • Sportactiviteiten
 • Deelname shows
 • Werken in de miniclub

Wie zoeken we?

 • Je spreekt aardig Frans
 • Je bent minimaal 4 weken beschikbaar deze zomer
 • Je bent enthousiast, spontaan en neem initiatief

Wat bieden we?

 • Een accommodatie op de camping
 • Een online- en offline training
 • Een salaris tot €1960 (inclusief reiskostenvergoeding)
 • Een vrije dag per week
 • Regelmatig bezoek van onze regiocoaches
 • Altijd beschikbare begeleiding van kantoor
Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct voor de zomer van je leven!
 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.