Lijkt het je leuk om langere tijd deze zomer in Frankrijk aan de slag te gaan, onder de Franse zon? Dan is dit dé uitdaging voor jou! Ga voor de periode juli en augustus aan de slag op een camping in Frankrijk.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

  • Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het avondentertainment
  • Je repeteert samen voor de shows
  • Overdag draai je de miniclub en vermaak jij alle families op de camping!

Bij deze vacature kom je te werken in een groter team, waar je met een Franse chef gaat werken. Je hoeft niet vloeiend Frans te kunnen, maar een basis Frans is wel handig. Verder is het fijn als je al wat podium- of danservaring hebt, maar ook dit is niet verplicht. Enthousiasme is het belangrijkste! Gezelligheid en een onvergetelijke zomer gegarandeerd.

Lijkt het je leuk om van begin juli tot en met eind augustus of begin september in Frankrijk te wonen en te werken? Solliciteer en laat die droom werkelijkheid worden! Ben je iets korter beschikbaar maar lijkt het je alsnog tof, laat het dan ook weten. We kunnen samen kijken naar de mogelijkheden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.