Ben jij toe aan een nieuwe stap en heb jij ervaring binnen animatiewerk? Dan is deze functie geknipt voor jou! Voor de zomer van 2024 zijn we opzoek naar een regiocoach in Frankrijk.

Als regiocoach zorg jij ervoor dat de entertainers in Frankrijk goed aan het werk kunnen en de ondernemers animatie zonder zorgen op hun camping hebben. Je bent de schakel tussen kantoor, de Toppers en de camping eigenaren! Je krijgt van ons een auto waarmee je je binnen je regio in Frankrijk tussen de campings kan verplaatsen. Je overnacht op campings in een eigen tent of in een (weg)hotel.

Als regio coach deel je zelf je tijd in, en dus ook je vrije tijd ;). Af en toe is het nodig om even weg te zijn van het werkterrein, maar je bent natuurlijk wel altijd stand-by voor onze Toppers en de camping eigenaren. Je hebt dagelijks overleg met de Toppers en je rapporteert aan het kantoor in Nederland of ons kantoor in Frankrijk.

Het is belangrijk dat je de Franse taal goed onder de knie hebt en de cultuur begrijpt. Relevante ervaring op het gebied van bijvoorbeeld reisleiding of animatiewerk in het buitenland is een pré. Je bent zelfstandig, sociaal, communicatief vaardig en in bezit van een rijbewijs B met minimaal 2 jaar rijervaring. Omdat dit een functie is waarbij je je eigen tijd indeelt is het belangrijk dat je geen 9 tot 5 mentaliteit kent.

Vereisten

  • Je bent zelfstandig, initiatiefrijk, sociaal en communicatief vaardig
  • Je hebt een HBO opleiding gevolgd in de richting van Frans, communicatie of toerisme
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B met minimaal 2 jaar rij ervaring
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, kunt improviseren en bent oplossingsgericht

TOP Animation biedt een info bijeenkomst aan, waarin duidelijk wordt wat je precies kan verwachten en waarbij je klaargestoomd wordt voor het zijn van regiocoach in Frankrijk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En wees als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over de Franse markt, de leukste weetjes omtrent de Franse taal en cultuur en solliciteer als eerste op de nieuwe vacatures.